درباره نشریه

نشریه علمی-پژوهشی «رادار»،براساس نامه شماره 3/225579 از وزارت علوم تحقیقات و فن اوری مرخ 91/11/29 و همچنین پروانه انتشار به شماره ثبت 92/20498 مورخ 92/08/05  از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از  پاییز 1392  توسط دانشکده برق دانشگاه جامع امام حسین(ع) منتشر می شود. این نشریه در تاریخ 97/12/20 طبق مجوز شماره 23481وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فصلنامه به دو فصلنامه تبدیل شد.

به منظور فراهم آوردن بستری مناسب برای کمک به اعتلاء و ارتقای دانش رادار در کشور و ارائه پیشرفت های جدید و دستاوردهای علمی و تخصصی اقدام به چاپ مقالات علمی و پژوهشی می نماید.

این نشریه در حوزه های ذیل مقاله می پذیرد:

1- سیستمهای رادار و کاربردها (هوایی، فضایی، دریایی، مراقبتی، هواشناسی، کنترل آتش، نفوذکننده، تشخیص مواد، آرایه فازی، دهانه مصنوعی و ...)
2- تجهیزات و زیرسیستمهای راداری (آنتن فرستنده، گیرنده، مولد شکل موج، منابع تغذیه، قطعات نیمه هادی، لامپها و ...)
3- پردازش سیگنالهای راداری (الگوریتم پردازش، ترکیب داده های راداری، شناسایی و دسته بندی اهداف،CFAR ، آشکارسازی و ...)
4- مدل سازی و شبیه سازی راداری (انتشار امواج راداری، انواع کلاتر، سطح مقطع راداری، شبیه سازها و ...)
5- فناوریهای نوین در سیستمهای راداری (رادارهای با پهنای باند وسیع، نویزی، نوری، پراکنش مستقیم، تراهرتز و ...)
6- مدیریت، راهبردها، تجربیات و روشهای بکارگیری سامانه های راداری
7- سایر زمینه های مرتبط

تذکر: مقاله‌های ارسالی نباید در نشریه ها و یا کنفرانس‌های داخلی و خارجی چاپ و یا به صورت هم‌زمان ارسال شده باشند.

مخاطبان نشریه: مخاطبان این نشریه را محققان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، متخصصان رشته های برق، رادار و حوزه های مرتبط تشکیل می دهد.

دسترسی باز

دسترسی به تمام مقالات نشریه رادار آزاد، سریع و رایگان است. به عبارت دیگر متن کامل مقالات بلافاصه پس از انتشار قابل دسترسی می باشد و همه کاربران می توانند مقالات را به صورت رایگان دریافت نمایند.

شرایط مجوز

همه ی مقالات در نشریه رادار تحت مجوز Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY) منتشر می شوند. این مجوز به خوانندگان این امکان را می دهد که مطالب را در هر رسانه یا قالبی کپی کرده و مجدداً توزیع کنند، و با در نظر گرفتن اعتبار نویسنده اصلی، مطالب را تغییر دهند یا بر اساس آنها بسازند.

حق چاپ

نویسندگان مقالات منتشر شده در این نشریه، حق چاپ مقاله را حفظ می کنند که تحت مجوز بین المللی CC BY 4.0 در وب سایت این نشریه منتشر شده است.

هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه رادار هیچ هزینه ای از نویسندگان جهت پذیرش و چاپ مقاله دریافت نمی کند.

آگهی و تبلیغات

نشریه رادار هیچ گونه آگهی و تبلیغاتی را در سایت خود نمی پذیرد.

سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.