درباره نشریه

نشریه علمی-پژوهشی «رادار»،براساس نامه شماره 3/225579 از وزارت علوم تحقیقات و فن اوری مرخ 91/11/29 و همچنین پروانه انتشار به شماره ثبت 92/20498 مورخ 92/08/05  از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از  پاییز 1392  توسط دانشکده و پژوهشکده مهندسی فن اوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه جامع امام حسین(ع) منتشر می شود. این نشریه در تاریخ 97/12/20 طبق مجوز شماره 23481وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فصلنامه به دو فصلنامه تبدیل شد.

به منظور فراهم آوردن بستری مناسب برای کمک به اعتلاء و ارتقای دانش رادار در کشور و ارائه پیشرفت های جدید و دستاوردهای علمی و تخصصی اقدام به چاپ مقالات علمی و پژوهشی می نماید.

این نشریه در حوزه های ذیل مقاله می پذیرد:

1- سیستمهای رادار و کاربردها (هوایی، فضایی، دریایی، مراقبتی، هواشناسی، کنترل آتش، نفوذکننده، تشخیص مواد، آرایه فازی، دهانه مصنوعی و ...)
2- تجهیزات و زیرسیستمهای راداری (آنتن فرستنده، گیرنده، مولد شکل موج، منابع تغذیه، قطعات نیمه هادی، لامپها و ...)
3- پردازش سیگنالهای راداری (الگوریتم پردازش، ترکیب داده های راداری، شناسایی و دسته بندی اهداف،CFAR ، آشکارسازی و ...)
4- مدل سازی و شبیه سازی راداری (انتشار امواج راداری، انواع کلاتر، سطح مقطع راداری، شبیه سازها و ...)
5- فناوریهای نوین در سیستمهای راداری (رادارهای با پهنای باند وسیع، نویزی، نوری، پراکنش مستقیم، تراهرتز و ...)
6- مدیریت، راهبردها، تجربیات و روشهای بکارگیری سامانه های راداری
7- سایر زمینه های مرتبط

تذکر: مقاله‌های ارسالی نباید در نشریه ها و یا کنفرانس‌های داخلی و خارجی چاپ و یا به صورت هم‌زمان ارسال شده باشند.

علاقه مندان می توانند جهت ارسال مقالات خود و دریافت اطلاعات تکمیلی به پایگاه رسمی نشریه مراجعه نمایند.

شماره تلفن مدیریت اجرایی: 02174189195  و  شماره تلفن کارشناس: 02174189197 و 02174189191

آدرس: تهران، ‌بزرگراه شهید بابایی، دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، موقعیت امام صادق (ع) دانشکده و پژوهشکده مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات، معاونت پژوهش،‌ دفتر مجله "رادار"

در حال حاضر نشریه رادار در پایگاه های زیر نمایه می شود:

1) پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (isc) (کلیک کنید)
2) مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فن اوری (ricest.ac.ir) (کلیک کنید)
3) مگیران (magiran.com) (کلیک کنید)

مشخصات کامل این نشریه به شرح زیر می باشد:

عنوان:

دو فصلنامه علمی- پژوهشی رادار

Journal of Radar

ISSN:

زبان: