هدف اصلی این پژوهش، نشان دادن پتانسیل بالای استفادۀ توأمان از تصاویر راداری و نوری، جهت استخراج راه میباشد. بهمنظور رفع نواقص الگوریتمهای استخراج راه، با استفاده از دادههای تک منبعی و بهبود نتایج کشف راه، الگوریتمی هوشمند جهت تلفیق این دو منبع ارائهشده است. در این تحقیق از تصاویر آیکونوس و TerraSAR-X، استفاده گردید که ابتدا بین تصاویر، هم مرجع سازی انجام گرفت و سپس ویژگیهای بافت برای هر یک از تصاویر، استخراج و وارد شبکۀ عصبی جداگانه شدند. در نهایت با قرار دادن دو فیلتر، پیکسلهایی که در محدودۀ درجات خاکستری گیاه و راههای باریک قرار دارند، شناسایی شده و تصمیمگیری در مورد ماهیت این پیکسلها بهترتیب بر مبنای خروجی شبکۀ عصبی، تصویر نوری و راداری انجام پذیرفت. با اجرای این الگوریتم، بهترتیب مقادیر 42/79 درصد برای پارامتر RCC، 51/93 درصد برای پارامتر BCC و مقدار 27/0 برای پارامتر RMSE محاسبه شده بین خروجی الگوریتم و دادههای مرجع، بهدست آمد. خروجی حاصل از تلفیق دو منبع هم از لحاظ آماری و بصری نتایج قابل قبولی ارائه میدهد و هم در تشخیص راههای باریک و پیکسلهای مربوط به زمینه، عملکرد بهتری دارد.
خصالی, الهه, ولدان زوج, محمدجواد, & مختارزاده, مهدی. (1392). تلفیق دانشپایۀ تصاویر نوری و راداری با حد تفکیک بالا، بهمنظور استخراج عارضۀ راه در مناطق شهری با استفاده از اطلاعات بافت. رادار, 1(1), 8-.
MLA
الهه خصالی; محمدجواد ولدان زوج; مهدی مختارزاده. "تلفیق دانشپایۀ تصاویر نوری و راداری با حد تفکیک بالا، بهمنظور استخراج عارضۀ راه در مناطق شهری با استفاده از اطلاعات بافت", رادار, 1, 1, 1392, 8-.
HARVARD
خصالی, الهه, ولدان زوج, محمدجواد, مختارزاده, مهدی. (1392). 'تلفیق دانشپایۀ تصاویر نوری و راداری با حد تفکیک بالا، بهمنظور استخراج عارضۀ راه در مناطق شهری با استفاده از اطلاعات بافت', رادار, 1(1), pp. 8-.
VANCOUVER
خصالی, الهه, ولدان زوج, محمدجواد, مختارزاده, مهدی. تلفیق دانشپایۀ تصاویر نوری و راداری با حد تفکیک بالا، بهمنظور استخراج عارضۀ راه در مناطق شهری با استفاده از اطلاعات بافت. رادار, 1392; 1(1): 8-.